Vesterhedevej 20, 7200 Grindsted


Det er med stor glæde vi nu udbyder denne eftertragtede ejendom med nær tilknytning til Grindsted.
Her får du landidyl og god plads omkring dig og en utrolig charme og ikke mindst plads. Til ejendommen hører 2ha jord så der er mulighed for en hest eller to.
Ejendommen omfatter den skønne bolig og flere rigtig gode udhuse, samt en stor isoleret maskinhal med kalorifer og lille kontor.
Der er tidligere drevet smedevirksomhed i denne del.
Ejendommen åbner sig for enden af den flotte lange indkørsel og man føler sig strakt godt tilpas.

Boligen rummer 188m² og er indrettet med en pæn entre med adgang til et kontor/værelse, Det flotte lyse køkken alrum og direkte til stuen.
Køkkenet står flot renoveret med nyere elementer, troldtekt lofter og her er plads til dagligdagens spiseplads.
På den anden side af køkkenet er bryggersindgangen som naturligt bliver dagligdagens entre. Herfra er der adgang til badeværelset og op til 1. sal.
Husets hjerte er den store vinkelstue, hvorfra der for alvor er mulighed for at nyde naturen og den landlige idyl. Store flotte vinduer lukker lyset ind i dagtimerne og den skønne indbyggede brændeovn skaber rammerne om de rolige aftener. I sommeren bliver terrassen naturligt brugt flittigt.
I forbindelse med stuen er der også et godt stort soveværelse så man som forældre kan indtage stueetagen.
På 1. salen er der indrettet med et godt repos, fordelingsgang det store soveværelse og 2 gode børneværelser, der i dag er slået delvist sammen.

Ud over boligdelen er der de store udhuse, som generelt er i god stand og ikke mindst den store isolerede maskinhal der som resten skal opleves.

Vi ser frem til at vise dig ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.